Newsletter
Inregistreaza-ma

Despre companie

Despre companie

Peste 40 de ani de experiență

Compania Tehnoton, membră a grupului OMEGA-TEHNOTON din anul 2000, înseamnă tradiție, experiență și dedicație în realizarea unor produse concepute, în primul rând, în funcție de dorințele clienților noștri. Înființată în anul 1972, compania Tehnoton s-a bazat întotdeauna pe oamenii care prin devotament, abnegație și pasiune au creat o istorie de peste 40 de ani.

Fie că vorbim de aparatele de radio și echipamentele de radiocomunicație ale anilor '70-'90 sau de echipamentele electrocasnice, serviciile și echipamentele industriale oferite în ultimii ani, produsele Tehnoton reflectă cunoștințele, expertiza și resursele acumulate în timp. Reprezintă principiile esențiale care stau la baza relațiilor pe care le avem cu clienții noștri și care ne-au permis să ocupăm un loc important pe piața economică din România.

Tehnoton este o companie dinamică, ce se adaptează permanent schimbărilor mediului de afaceri, evoluției tehnologice și cerințelor clienților. Atenția pe care am acordat-o clienților și nu în ultimul rând devotamentul specialiștilor noștri reprezintă principalii piloni de susținere spre atingerea excelenței.