Newsletter
Inregistreaza-ma

Cuvântul președintelui

Maricel POPA

Președinte onorific GRUP OMEGA-TEHNOTON

Cuvântul președintelui

GRUPUL OMEGA-TEHNOTON s-a născut dintr-un vis și a devenit în timp mărturia clară că o simplă idee poate genera excelență.

Încă de la înființare, compania a dat dovadă de perseverență, consecvență și profesionalism. Aceste valori ne-au ajutat să depășim bariere și să ne păstrăm un loc favorabil în topul producătorilor de profil.

Tehnoton înseamnă cunoștințele, expertiza, procesele și tehnologiile pe care le utilizăm pentru a fi permanent alături de clienți și colaboratori.

Tehnoton reprezintă o echipă managerială de succes, specialiști capabili și dedicați care, prin eforturi susținute, au  reușit în ultimii ani să se adapteze și să vină permanent în întâmpinarea exigențelor pieței.

Vă oferim o istorie și o tradiție de peste 40 de ani, dedicate realizării unor produse și echipamente de calitate, concepute în primul rând pornind de la dorințele și cerințele dumneavoastră.

Viziunea practică în dezvoltarea tehnologiilor, inovația, mobilitatea
și calitatea produselor realizate prin tehnologii care oferă
sustenabilitatea proiectelor noastre sunt lucrurile pe care le apreciem și le promovăm zi de zi în activitatea noastră.

Credem în progres acordând o atenție deosebită procesului intern de cercetare și dezvoltare. Vom continua să ne concentrăm toate eforturile pentru realizarea unor produse și echipamente care să reflecte principiile noastre de bază: consecvență, calitate, inovație, siguranță, diversitate și durabilitate.