Newsletter
Inregistreaza-ma

Misiune și valori

MISIUNE

Ne propunem să depășim așteptările clienţilor noştri, să oferim soluţii complete, competitive şi responsabile, valoare adăugată şi satisfacţie, atât pentru clienţi cât şi pentru acţionari, angajaţi, comunitatea locală şi societatea românească. Pe baza experienței noastre în piață și a echipei de profesioniști, garantăm cumularea eforturilor pentru adaptarea continuă și evoluția produselor și serviciilor oferite, în ritmul trendurilor în tehnologie de la nivel internațional. La nivel social și comunitar, susținem progresul tehnologic și valorile reale. De asemenea, ne luăm angajamentul de a fi ca și până acum o companie verde, care conștientizează importanța mediului înconjurător.

VIZIUNE

Spiritul practic și creșterea confortului zilnic al clienților noștri, pe de o parte, calitatea, diversitatea și tehnologia propuse mediului industrial, pe de altă parte, ne inspiră pentru a realiza produse competitive. Suntem preocupați de modernizarea continuă a activității și a produselor noastre. Credem că accesibilitatea la tehnologii actuale este un lucru important pe care îl furnizăm zi de zi clienților noștri. Rezultatul muncii noastre este de asemenea o mărturie certă a accentului pe care îl punem pe valoarea capitalului uman
din companie.


VALORI

Integritate, inovare, îmbunătățirea performanțelor, responsabilitate socială, profesionalism, respect mutual și autoperfecționare comtinuă.