Newsletter
Inregistreaza-ma

Termeni și conditii

Termeni și conditii

BINE AŢI VENIT PE WEBSITE-UL TEHNOTON.COM.

VĂ RUGĂM SĂ CITIŢI CU ATENȚIE TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE. ACEST SITE POATE FI UTILIZAT DOAR ÎN SCOPUL INFORMĂRII DUMNEAVOASTRĂ PRIVIND PRODUSELE MAGNUS. PRIN UTILIZAREA MATERIALELOR DE PE ACEST SITE ÎNSEAMNĂ CĂ SUNTEŢI DE ACORD SĂ VĂ CONFORMAŢI TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR DE UTILIZARE. DACĂ NU SUNTEŢI DE ACORD SĂ VĂ CONFORMAŢI ACESTOR TERMENI ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE VĂ RUGĂM SĂ NU ACCESAȚI ACEST SITE.

1. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare
Accesul si utilizarea site-ului tehnoton.com sunt supuse următoarelor condiții de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitând si utilizând acest website, acceptați automat termenii și condițiile de mai jos.

2. Folosirea acestui website
Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare despre produsele promovate pe acest site.

4. Drepturile proprietății intelectuale
Conținutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informațional. Conținutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licențiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală. Toate materialele care se găsesc pe site-ul www.tehnoton.com sunt protejate de legea dreptului de autor. Nu aveți permisiunea să descărcați sau să salvați o copie a web site-ului sau a vreunei părți a site-ului, pentru nici un motiv și sub nici o formă.

5. Limitarea răspunderii
Compania Tehnoton  nu este răspunzătoare pentru daunele rezultate din lipsa de acuratețe a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

6. Licenţă
Tehnoton  vă permite să vizualizaţi şi să descărcaţi informaţii de pe site doar în scop  personal.  Acest acord de utilizare nu înseamnă un  transfer de proprietate privind materialele şi informațiile obținute prin utilizarea acestui site.

7. Modificări
Tehnonoton îşi rezervă dreptul de a modifica Termenii si condițiile de utilizare în întregime sau parţial, în orice moment. Modificările efectuate  vor deveni efective atunci când notificarea privind o astfel de modificare este afişată pe site. De asemenea Tehnoton își rezervă dreptul de a modifica parțial sau total toate materialele prezentate pe acest site fără notificare prealabilă.

8. Restricții in folosirea Materialului
Conținutul acestui site este destinat informării. Cu excepția cazurilor in care obțineți un acord  scris sunteți de acord să nu utilizați site-ul www.tehnoton.com  în scopul vânzării sau comercializării de orice fel și să nu modificați, să copiați, să publicați, să afișați, să transmiteți, să adaptați sau să exploatați în orice fel conținutul acestui website.