Newsletter
Inregistreaza-ma

Termeni si simboluri

Termenii și simbolurile utilizate în acest site sunt prezentate în continuare.
Incorporabile Magnus  | - |

Aprindere integrată în buton

Prin rotirea butonului în poziția maximă și menținerea lui apăsată timp de 5 secunde se obține aprinderea arzătorului.

Supraveghere flacără

În cazul în care flacăra se stinge accidental, ca urmare a unui curent brusc de aer,  a unui vas care se răstoarnă sau a unei întreruperi a furnizării gazului, senzorii aferenți închid automat alimentarea cu gaz.

Indicator căldură reziduală

Pentru siguranța dumneavoastră, plita este dotată cu un indicator care vă avertizează dacă suprafața pe care ați folosit-o pentru prepararea mâncării este caldă încă, sau s-a răcit.

Dispozitiv siguranță copii

Activarea acestei funcții previne utilizarea accidentală a plitei.

Închidere automată

Daca o suprafață de gătit nu este scoasă din funcțiune corespunzător, aceasta va fi dezactivată automat după o anumită perioadă de timp.

Detectare revărsare vas

În condițiile în care conținutul unui vas se revarsă pe plită, sursa de încălzire se închide automat.

Încălzire convențională

Elementele de încălzire de sus și de jos funcționează în combinație. Aceasta este metoda de gătit tradițională, ideală pentru fripturi, biscuiți, mere coapte si mâncare crocantă. Cele mai bune rezultate sunt obținute prin așezarea tăvii pe un raft si ajustarea temperaturii intre 40 °C  si 250°C.

Încălzire de jos in sus

Această funcție este potrivită în special pentru prepararea termică a mâncărurilor pornind de la bază spre partea de sus și pentru încălzirea și sterilizarea borcanelor. Este de asemenea indicată pentru alimente care au nevoie de un proces lung si lent de preparare, cum este cazul produselor semipreparate. Această functie poate fi folosită la temperaturi cuprinse intre 40 °C si 250 °C.

Încălzire de sus în jos

Așezați tava pe al doilea raft de jos pentru a reîncălzi mâncarea și pe primul raft pentru a o dezgheța. Aceasta funcție poate fi folosită la temperaturi cuprinse intre 40 °C si 250 °C.

Iluminatul în interiorul cuptorului

Când sunt activate programele ce urmează a fi prezentate, lumina din interiorul cuptorului rămâne aprinsă

Grătar

Activează elementul de încălzire cu infrarosu al grătarului. Se utilizează pentru tradiționalul grătar și rumenire. Această funcție poate fi folosită la temperaturi cuprinse intre 40 °C si 200 °C.

Încălzire convențională cu ventilator

Atât elementele de încălzire situate în partea de sus și de jos a cuptorului cât și ventilatorul sunt în funcțiune. Aceasta este metoda normală de gătit, excelentă pentru biscuiți, prăjituri, tartine - cu temperatura ajustabilă de la 40 °C la 250 °C.

Dezghețarea cu ajutorul ventilatorului

Înăuntrul cuptorului circulă un curent de aer încălzit la temperatura camerei pentru a dezgheța mâncarea mai repede fără a-i afecta conținutul proteic.

Rumenire ușoară

Această funcție este folosită pentru prepararea unor cantități mici de mâncare și pentru rumenire usoară. Dacă gătitul durează între 10 – 15 minute, nu este nevoie sa deschideți ușa aparatului.

Cuptorul cu ventilator

Atât ventilatorul, cât și elementul de încălzire circular funcționează împreună. Aerul cald poate fi modificat intre 40 °C si 250 °C și este distribuit uniform în cuptor. Aceasta este ideal pentru gătirea câtorva feluri de mâncare (carne, pește) în același timp fără a afecta gustul și mirosul. Potrivit pentru coacerea delicată.

Grătar asistat de ventilator

Preparea mâncărurilor cu ajutorul grătarului asistat de ventilator este o metodă la fel de bună ca și pregătirea acestora la tavă în cuptorul clasic și garantează rezultate excelente la prepararea cărnii de pasăre, a cârnaților și a cărnii roșii, chiar și în cantități mari. Această funcție poate fi folosită între 40 °C si 200 °C.

Setarea pentru menținerea caldă a mâncărurilor

Mâncarea poate fi păstrată caldă în cuptor cu această funcție până când este gata pentru a fi servită. Cuptorul este setat automat pentru încălzirea convențională la temperatura de  80°C.

Funcția pentru Pizza

Creată gândindu-ne la un amator de pizza, dar la fel de folositoare pentru tarte sau pui umplut cu legume, această funcție inovatoare oferă putere pentru gătit pentru o bază perfect crocantă, rumenită dar păstrând partea de deasupra moale.

Aragazuri  | + |
Masini de spalat semiautomate  | + |